1917 Filmini Full İzle

1917, Blake ve Schofield Birinci Dünya Savaşı’nda görev yapan iki İngiltere askeridir. Üstleri tarafından çağrılan Blake ve Schofield nasıl bir göreve atanacaklarını bilmeden komutanlarının yanına giderler. Blake ve Schofield basit bir görev beklerken bir anda kendilerini çok zor ve ölümün eşiğinde olan bir görevde bulurlar. Görevleri ise düşman bölgesinden geçerek bir tuzağa doğru ilerleyen İngiltere askerlerine engel olmaktır. Tabiri caizse hayatlarının görevine atanan bu iki asker bakalım görevlerini tamamlamak için nasıl sınavarladan geçecekler.

3 Oscar ödülü alan 1917 filminin başrollerinde Dean-Charles Chapman, George MacKay, Daniel Mays, Colin Firth, Pip Carter, Andy Apollo, Paul Tinto ve Josef Davies gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğinde ise Skyfall filminin de yönetmenliğini yapmış Sam Mendes var. Gişede 350 milyon dolar gibi ciddi bir kazanç sağlayan film, izleyicilerden tam not aldı. 1917 filmini türkçe altyazılı ve full hd kalite olarak Dolufilm ailesi sayesinde izleyebilirsiniz. Bizlere destek olmak adına lütfen izlediğiniz filmlere yorum yapmayı unutmayınız, iyi seyirler.

Filmin Yönetmeni→ Sam Mendes

Film Oyuncuları→ Dean-Charles Chapman, George MacKay, Daniel Mays, Colin Firth, Pip Carter, Andy Apollo, Paul Tinto, Josef Davies

Filmin IMDB Puanı→ 8.9

Filmin Türü→ AksiyonDramSavaş

Etiketler: ,